calculați (+2)×(-3)+(-5)×(-3)--(+4)×(-2)=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
aici atentie la semne !!! si sa stii ca
(-)·(+)=(-), (-)·(-)=(+), (+)·(-)=(-), (+)·(+)=(+),
Si sa stii sa aduni numerele cu diferite semn
(+2)×(-3)+(-5)×(-3)--(+4)×(-2)= (-6) + (+15) - (-8) = -6+15+8=-17
Alte întrebări interesante
Biologie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Franceza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă