Calculati: (2 - radical din 2) la a doua + 2 radical din 2 (2 - radical din 2 ) + 2 = ?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
PAi ..(2 -2 radical din 2) = forumula de calcul prescurtat = 6 +4 radical din 2
2radical din 2 (2-radical din 2 ) = inmultesti 2 radical din 2 cu fiecare = 4 radical din 2 -4
x = 6 +4radical din 2 +4 radical din 2 -4 + 2 =
x= 8 radical din 2 +6-4+2
x= 8 radical din 2 + 4 ( dam factor comun pe 4
x= 4( 2 radical din 2 +1 )
Sper ca te-am ajutat putin :)
2radical din 2 (2-radical din 2 ) = inmultesti 2 radical din 2 cu fiecare = 4 radical din 2 -4
x = 6 +4radical din 2 +4 radical din 2 -4 + 2 =
x= 8 radical din 2 +6-4+2
x= 8 radical din 2 + 4 ( dam factor comun pe 4
x= 4( 2 radical din 2 +1 )
Sper ca te-am ajutat putin :)
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă