Calculați: - 27 + 10 - 13=
b) (-2)*(-7) *(+3) ÷(-6)=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
5
Explicație pas cu pas:
-27+10-13= -17-13=+30
b) direct rezolvarea : (+14)*(+3)÷(-6)=(+42)÷(-6)=(-7)
brendalex28:
mersi mult
Răspuns de
4
Răspuns:
a)27+10-13=24
b)(-2)*(-7)*(+3):(-6)=-7
Explicație pas cu pas:
(-2)x(-7)=14
14x3=42
42:(-6)=-7
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Franceza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă