Calculati: (3⁷•3⁰•3⁶•3¹:3⁵ + 1) : [3⁰+(3⁵)²:3³]
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
= (3⁹+1) : (3⁷+1)
Explicație pas cu pas:
(3⁷•3⁰•3⁶•3¹:3⁵ + 1) : [3⁰+(3⁵)²:3³] = ?
(3⁷•3⁰•3⁶•3¹:3⁵ + 1) : [3⁰+(3⁵)²:3³] = (3⁷⁺⁰⁺⁶⁺¹⁻⁵ +1): [1+(3⁵ˣ²):3³] =
= (3⁹ + 1) : ( 1 + 3¹⁰:3³) = (3⁹ + 1) : (1+3⁷) = (3⁹+1) : (3⁷+1)
Posibil sa fie o greseala in enunt , enuntul corect fiind :
(3⁷•3⁰•3⁶•3¹:3⁵ + 1) : [3⁰+(3⁵)²:3¹] = (3⁹+1):(3⁹+1) = 1
sau
(3⁷•3⁰•3⁶•3¹:3³ + 1) : [3⁰+(3⁵)²:3³] = (3⁷+1):(3⁷+1) = 1
Alte întrebări interesante
Geografie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă