Calculati:4√3-(-2√3+2)+2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
4√3-(-2√3+2)+2=
=4√3+2√3-2+2
=6√3
Răspuns de
1
Răspuns:
4/3-(-2/3+2)+2=
=4/3+2/3-2+2=
=6/3
Explicație pas cu pas:
semnul "/" reprezinta radicalul
semnul "-" inaintea unei paranteze schimba toate semnele numerelor din acea paranteza
-2+2=0 (se reduc)
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă