Calculati :
[-5^27 : (-5)^27 + (-7)^36 : (-7)^36 + (-3+4)^31 : (2^31x6^31)] x (-1)^n^2+n , n apartine N*
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[-5²⁷ : (-5)²⁷ + (-7)³⁶ : (-7)³⁶ + (-3+4)³¹ : (2³¹x6³¹)] x (-1)ⁿ²⁺ⁿ =
=[1+1+1:(12³¹)]x1 = 2+ 12⁻³¹ , (∀) n ∈ N*
Alte întrebări interesante
Evaluare Națională: Lb. Română ,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă