calculati (√5+√3)(√5-√3)
(√6-2)(√6+2)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
ai formula (a+b)(a-b)=a^2-b^2
(rad5+rad3)(rad5-rad3)=
rad 25- rad9=
5-3=2
(rad6-2)(rad6+2)=
rad36-4=
6-4=2
(rad5+rad3)(rad5-rad3)=
rad 25- rad9=
5-3=2
(rad6-2)(rad6+2)=
rad36-4=
6-4=2
IonutIantoc:
As fi raspuns si eu corect daca stiam ca alea nu sunt legate
Răspuns de
1
(√5 + √3) * (√5 - √3) = 5 - √15 + √15 - 3 = 5 - 3 = 2.
(√6 - 2) * (√6 + 2) = 6 + 2√6 - 2√6 - 4 = 6 - 4 = 2.
(√6 - 2) * (√6 + 2) = 6 + 2√6 - 2√6 - 4 = 6 - 4 = 2.
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă