calculati: 9 la puterea 1006•8- 9 la puterea 1006•4- 9 la puterea 1006- 3 la puterea 2013
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
9= 3 la puterea 2
9 la puterea 1006•8- 9 la puterea 1006•4- 9 la puterea 1006- 3 la puterea 2013 =
=9 la puterea 1006·(8-4-1) - 3 la puterea 2013
3 la puterea 2013=3·9 la puterea 1006
deoarece 3 la puterea 2=9
=3·9 la puterea 1006-3·9 la puterea 1006=0
9 la puterea 1006•8- 9 la puterea 1006•4- 9 la puterea 1006- 3 la puterea 2013 =
=9 la puterea 1006·(8-4-1) - 3 la puterea 2013
3 la puterea 2013=3·9 la puterea 1006
deoarece 3 la puterea 2=9
=3·9 la puterea 1006-3·9 la puterea 1006=0
Monoco:
scz
Răspuns de
0
9¹⁰⁰⁶•8- 9¹⁰⁰⁶•4- 9 ¹⁰⁰⁶- 3²⁰¹³=
9¹⁰⁰⁶•8- 9¹⁰⁰⁶•4- 9 ¹⁰⁰⁶- 9¹⁰⁰⁶•3=
=9¹⁰⁰⁶•(8- 4- 1- 3)=
=9¹⁰⁰⁶•0=0
9¹⁰⁰⁶•8- 9¹⁰⁰⁶•4- 9 ¹⁰⁰⁶- 9¹⁰⁰⁶•3=
=9¹⁰⁰⁶•(8- 4- 1- 3)=
=9¹⁰⁰⁶•0=0
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă