Calculaţi:
a)4×(√5-2√2)+3(7√5-4√2)-7(√2-3√5)=
b)√63-3(2√7-4√3)+4(2√3+5√7)=
c)-2(√12-√2)+5(√3-√8)-7(3√3+9√2)=
d)6×(√5-√7)+(32√7+24√5):8-(15√5+10√7):5=
e)4×(√2+2√3)-42√2+14√3):7-(-√3+√2)=
f)3(2+√5)+6(1-√2)+6√2=
Mulţumesc mult
Cine răspunde corect ii voi da coroana
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
10
sper sa intelegi si sa te ajute...mult succes
Anexe:
Sofia88:
Mersi mult pentru efortul acordat
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă