Calculati :
c ) ( x - 2 ) ( x + 2 ) - ( x+2 )^2
d) ( 4a-3b)^2 + ( 4a + 3b )^2 - (4a+3b )(4a-3b)
e) (2a+b) ^2 - ( 2a-b)^2- ( 3a+b) ( 3a-b)
^2 inseamna la a doua
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
c) x^2 - 4 - x^2 +2*2*x +2^2 = x^2 -4 - x^2 + 4x+4 = (se simplifica) =4x
d) 16a^2 -24ab +9b^2 + 16a^2 +24ab +9b^2 - 16a^2 -9b^2 (se simplifica) = 16a^2 +9b^2
e) 4a^2+4ab+b^2 - 4a^2-4ab+b^2 -9a^2-b^2 (se simplifica) = b^2-9a^2
d) 16a^2 -24ab +9b^2 + 16a^2 +24ab +9b^2 - 16a^2 -9b^2 (se simplifica) = 16a^2 +9b^2
e) 4a^2+4ab+b^2 - 4a^2-4ab+b^2 -9a^2-b^2 (se simplifica) = b^2-9a^2
zoraexy:
multumesc , ma poti ajuta in continuare ca mai am 3 puncte
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă