Matematică, întrebare adresată de liliac09, 9 ani în urmă

Calculati dupa formula:(a-/+b)²=a²-/+2×a×b+b²=

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de VXN
0
/~= radical ^2=la a doua

F) (/~2+x)^2= (/~2)^2 + 2 * x * /~2 + x^2
= 2 + 2/~2x + x^2
G) (y-5)^2= y^2 - 2 * y * 5+ 5^2
= y^2 + 10y + 25
H) (2a-1)^2= (2a)^2 - 2 * 2a * 1 + 1^2
= 4a^2 - 4a + 1
scuza-ma ce numar scrie i) ? daca imi spui iti fac rapid si ala

J) (5a-6)^2= (5a)^2 - 2 * 5a * 6 + 6^2
= 25a^2 - 60a + 36
K) (/~2-x)^2= (/~2)^2 - 2 * /~2 * x + x^2
= 2 + 2/~2x + x^2
Alte întrebări interesante