Calculați f"(x), f'(x) este (x^2-2x)/(x+1)^2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Pai daca f'(x) este = (x^2-2x)/(x+1)^2 atunci:
f''(x)=(x^2-2x)'(x+1)^2-[(x+1)2]'(x^2-2x)/(x+1)^4
f''(x)=2(x-1)(x^2+2x+1)-(2x+2)(x^2-2x)/(x+1)^4
f''(x)=2(x^3+4x+2-x^2-2x-1)-(2x^3-4x^2+2x^2-4x)/(x+1)^4
f''(x)=2x^3-2x^2+4x-2-2x^3+2x^2+4x/(x+1)^4
f''(x)=2(4x-1)/(x+1)^4
f''(x)=(x^2-2x)'(x+1)^2-[(x+1)2]'(x^2-2x)/(x+1)^4
f''(x)=2(x-1)(x^2+2x+1)-(2x+2)(x^2-2x)/(x+1)^4
f''(x)=2(x^3+4x+2-x^2-2x-1)-(2x^3-4x^2+2x^2-4x)/(x+1)^4
f''(x)=2x^3-2x^2+4x-2-2x^3+2x^2+4x/(x+1)^4
f''(x)=2(4x-1)/(x+1)^4
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă