calculati: (rad2 + 1 totul sub radical - rad2-1 totul sub radical) la patrat
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
(rad2 + 1 totul sub radical - rad2-1 totul sub radical) la patrat=
rad2 + 1 totul sub radical la patrat+ 2(rad2 + 1 totul sub radical)*(rad2 - 1 totul sub radical) + (rad2-1 totul sub radical) la patrat=
rad2+1+2*(rad2 la patrat+1 la patrat)+rad2-1=
2rad2+2*3=
2rad2+6
cam asa ceva daca nu ma gresesc
rad2 + 1 totul sub radical la patrat+ 2(rad2 + 1 totul sub radical)*(rad2 - 1 totul sub radical) + (rad2-1 totul sub radical) la patrat=
rad2+1+2*(rad2 la patrat+1 la patrat)+rad2-1=
2rad2+2*3=
2rad2+6
cam asa ceva daca nu ma gresesc
Annkatellme:
ai putea face inca un exemplu de genul? (3+rad5 tot sub radical + 3-rad5 tot sub radical)la patrat
b=3-rad5 tot sub radical
simplu
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă