Calculati si aduceti rezultatul la forma cea mai simpla ;
a) 6+3 radical din 7 +5 + 9 radical din 7 =
b) (radical din 5 + radical din 2 ) ori radical din 7 =
c) ( 2 radical din 5 + 3 ) ori ( 3 radical din 5 + 2 )=
d) 6 radical din 2 + 2 radical din 32 - 6 radical din 8 + 2 radical din 18 =
i) radical din 18 - radical din 45 - 2 radical din 50 + 3 radical din 20 - 7 radical din 5 + 3 radical din 8 =
este urgent va rog frumos
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
a.11+12√7 b.(√5+√2)×7=7√5+7√2 c.(2√5+3)×(3√5+2)=30+2√5+9√5+6=36+11√5 d.6√2+8√2-12√2+6√2=8√2 i.3√2-3√5-10√2+6√5-7√5+6√2=-√2-4√5
elenaserban205:
multumesc
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Biologie,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă