Calculati :
(
- 2 ) + (
- 2 ) supra
- ![\sqrt{3} \sqrt{3}](https://tex.z-dn.net/?f=+%5Csqrt%7B3%7D+)
[ 2x + 1 ] supra 3 = 3x-2
Cine ma poate ajuta urgent ?
MFM:
cine este supra V2-V3? amandoua parantezele?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
2(√3-2)/(√2-√3)=2(√3-2)(√2+√3)/(2-3)=
2(√6-2√2+3-2√3)/(-1)=-2(√6-2√2+3-2√3)
(2x+1)/3=3x-2
2x+1=9x-6
7x=7
x=1
2(√6-2√2+3-2√3)/(-1)=-2(√6-2√2+3-2√3)
(2x+1)/3=3x-2
2x+1=9x-6
7x=7
x=1
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Engleza,
10 ani în urmă