calculati :
Vă rog cu rezolvare completă
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
1/(√2 - 1) + 1/(√2 + 1) = (√2 + 1 + √2 - 1)/(√2 - 1)(√2 + 1) = 2√2/(2 - 1) = 2√2
1/(√3 + √2) - 1/(√3 - √2) = (√3 - √2 - √3 -√2)/(√3 + √2)(√3 - √2) =
= -2√2/(3 - 2) = -2√2
2√2 - 2√2 = 0
lorenabigu30:
Mulțumesc mult !
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă