calculează,
(8×9-4:2) -(91-9×9) =
100-(27+7×6-48:8):7=
(4×8+3×9+21):10:(40-9×4=
56:(100-8×5-6×5-7×3-1)=
(24+6×2):4+7-(28-12:3):6=
(54:6×3-6×2):3=
(2×3×3):2×(45:9+72:8-16:2)=
4×3+15-7×2+37-8×6=
19+(6×7-18)-2×9=
73-58+29-4=
24:8×3×4:6=
30+32:8+8×7-100:10=
20-(3×5-2+3):(26-9×2)=
AJUTAȚIMA ACUMA
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
15
Sper că se înțelege bine.
Anexe:
Maria001:
nu am neapărat nevoie de puncte
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Germana,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă