Calculează în două moduri. 4×(6+3)= (9-5)×3 6×(5-2)= (8+2)×7=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Explicație pas cu pas:
|) 4×(6+3)=36
4×9
36
||) 4×6+4×3=36
24+12
36
|) (9-5)×3=12
4×3
12
||) 3×9-3×5=12
27-15
12
|) 6×(5-2)=12
6×2
12
6×5-6×2=12
30-12
12
|) (8+2)×7=70
10×7
70
||) 7×8+7×2=
56+13
70
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă