Limba română, întrebare adresată de ionboss42, 9 ani în urmă

Cand am deschis ochii,Tristan a constatat ca este si mai frumoasa si s.a ganditcu durere ca nu are harpa ca s.o cante.Era Isolda,fata regelui Irlandei,iar el un cantaret,gasit itr.o barca de niste pescari.De fapt ,el era printul Tristan din Cornwall si il omorase in lupta pe Mortholt, uchiul femeii de care se indragostea .Ajunse sa rataceasca pe mare,pentru ca fusese rapit de nistre pirati.
Acestia il auzisera cantand si s.au gandit ca un om care canta atat de frumos esrte o adevartaa comoara .Numai ca au fost nevoiti sa il atunce opeste bord ,convisi fiind in furtuna care se dezlantuieste odata ce il adusesera pe corabie si nu mai inceta era un swemn ca zeii s.au suparat.Asa a ajuns Tristan pe tarmul Irlandei,aproape mort,unde va fi vindecat de frumoasa Isolda,fiica dusmaului.
RESCRIE REZUMATUL DE MAI SUS INTR.O FORMA POTRIVITA!! VAAA ROG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AdyB2003
1
Cand deschid ochii,Tristan constata ca este si mai frumoasa si se gandeste cu durere ca nu are harpa ca s.o cante.Este Isolda,fata regelui Irlandei,iar el un cantaret,gasit intr.o barca de niste pescari.De fapt ,el este printul Tristan din Cornwall si il omoara in lupta pe Mortholt, unchiul femeii de care se indragosteste .Ajunge sa rataceasca pe mare,pentru ca este rapit de niste pirati.
Acestia il aud cantand si se gandesc ca un om care canta atat de frumos este o adevarta comoara .Numai ca sunt nevoiti sa il arunce peste bord ,convisi fiind in furtuna care se dezlantuie. Odata ce il aduc pe corabie si nu mai inceteaza este un semn ca zeii se supara. Asa ajunge Tristan pe tarmul Irlandei,aproape mort,unde este vindecat de frumoasa Isolda,fiica dusmaului.
pe scurt, toate verbele sunt trecute la prezent

ionboss42: Imi mai poti face niste exercitii?
Alte întrebări interesante