Limba română, întrebare adresată de oprea65, 8 ani în urmă

Cantinuati textul dar astfel incat sa relatati o intamplare petrecuta intr-o gradina. Am deschis usa blocului,pregatit sa-l salut ca de obicei pe domnul Pavel vecinul meu de la parter.La ora aceasata stropea gradina cu flori de care se ocupa in mod special,vorbindu-le ca unor fiinte dragi.Dau 20 de punctesi coroana va rog.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de loredanapetrescu9107
1

Am ieșit în grădina blocului și acolo era o cârtiță și ea fura toate legumele, dar într-o zi am făcut o capcană și amprinso am mers cu părinții mei la bunicii de la țară și am eliberato într-un câmp.Am văzut că după o lună dădea târcoale la bunicii mei și de acolo am prinși și am duso la un adăpost sfârșit.

va rog dați o

recenzie bună

Răspuns de flaviasilviapuia
1

Răspuns:

Am deschis ușa blocului , pregătit să-l salut ca de obicei pe domnul Pavel , vecinul meu de la parter. La ora aceasta stropea in gradina cu flori de care se ocupa in mod special , vorbindu-le ca unor ființe dragi. După ce acesta a terminat de udat florile l-am întrebat de unde are această pasiune , iar el entuziasmat mi-a spus că această pasiune a mostenit-o de la tatăl său și nu ar vrea sa o piardă fiind pregătit să facă orice i-ar sta un putinta.

Alte întrebări interesante