Limba română, întrebare adresată de elly1125, 9 ani în urmă

Caracterizare Ionel Popescu din povestea "vizita" de I.L.Caragiale

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maryoalbert
145
        Ionel Popescu este un copil care nu a primit o educatie buna si face numai prostii.Prin asta intelegem ca el are un comportament care lasa de dorit.Pe langa ca se implica in toate actiunile, Ionel tine sa-i raneasca pe oamenii din jurul sau prin nazbatiile pe care le face.
       Una din traznaiile pe care le face si deducem ca nu a primit o educatie buna este aceea cand incepe sa fumeze sau cand se joaca cu mingea de cauciuc primita prin casa.
        Ultima nazbatie care este si ridiculizata de narator este aceea in care, Ionel ii toarna dulceata in sosonii invitatului principal.

        Sper ca ti-am fost de folos :) .

gabrielascumpik: Ionel Popescu este personajul principal al schitei "Vizita", scrisa de catre vestitul nostru dramaturg şi prozator I.L.Caragia-le.El este conturat de autor atât direct,cât şi indirect.Portretul fizic al personajului este abia schitat:Ionel Popescu.Este un copilas foarte dragut in,de vreo opt anisori";asprctul lui exterior fiind prins in doar in cateva cuvinte:"l-am gasit imbracat ca maior de rosiori,in uniforma de mare tinuta".Pe scurt este de-scris si mediul in care traieste eroul:doamna Pop
Alte întrebări interesante