Limba română, întrebare adresată de olgaolga1, 8 ani în urmă

caracterizare mamei
fizic moral...
VA ROG! URGENT

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2

   Mama


Mama este lucrul cel mai sfant pe care il am pe pamant.Ea mi-a dat viata,m-a
invatat primii pasi ,m-a invatat sa vorbesc ,si tot ea mi-a calauzit pasii spre un drum presarat cu reusite.
Este o femeie blanda ,nu prea inalta .Parul negru ca abanosul i se revarsa in cascade pe umerii mici ,ochii albastri ca marea ii lumineaza chipul senin ,gura cu buze rosii ca macul rosteste doar vorbe frumoase.
Este o femeie eleganta ,iar mersul de caprioara ii da un aer divin.Mama este un om respectat si iubit de toata lumea.Ea nu se vaita niciodata ,este puternica si imi da si mie o energie si o dorinta de viata extraordinara.






canciuga: Mama este cea mai frumoasa fiinta din lume, indiferent a cui mama este. Mama mea este inalta,slabuta, cu fata alba ca Alba ca zapada si bruneta. Chipul ei este blajin, buzele rosii, iar ochii...de un verde smarald. Mama este foarte desteapta,amabila,harnica si iubitoare.
Răspuns de Abcdef231
1
Caracterizarea fizica: Mama mea este o femeie frumoasa, nu foarte inalta dar nici scunda, are ochii caprui inchis, oparul castaniu si glas molcom. Trupul ei subtire si bratele lungi ma cuprind adesea. Zambeste mereu, chipul ei ca de inger tranmite doar puritate si alunga orice suparare. Este sprancenata, genele negre ii contureaza ochii iar buzele fine si gingase zambesc continuu.

Caracterizarea morala: Are un suflet mare, care cuprinde atata iubire incat in inima ei incap miliarde de oameni. Este iubitoare si miloasa fata de toate fiintele naturii. Bunatatea ei se poate vedea zilnic prin ajutarea sarmanilor si a nevoiasilor. Este o mama extrem de grijulie si buna.
Alte întrebări interesante