Limba română, întrebare adresată de SNITEL1234, 8 ani în urmă

Caracterizarea dirigintei (este blonda, este profesoara de engleza, daca mai aveti nevoie de informatii intrebati-ma)


iustinagrigore32007: adica s o caracterizez doar fizic sao si moral?
SNITEL1234: moral
SNITEL1234: si fizic
iustinagrigore32007: pai mai spune mi cum se comporta cum te trateaza etc..
iustinagrigore32007: si te rog mai multe informatii fizice
SNITEL1234: ok
iustinagrigore32007: mss
SNITEL1234: are ochii verzi, nu este foarte inalta dar nici prea scunda, este blanda, frumoasa, responsabila, sincera, voioasa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de geioghb
1
Titlu : doamna mea diriginta


Doamna mea diriginta este blonda , scunda ( înaltă ), are ochi ( ce culoare îi are) si predă limba engleză cu mare plăcere .
Încă îmi amintesc prima oară când am văzut-o , mi-am dat seama ca engleză va fi mai ușoară cu ea. Este o profesoara care te face sa înțelegi totul din clasă și acasă dor trebuie sa repeți . Niciodată nu a fost rea cu mine sau cu alți colegi , mereu ne-a explicat cu calm de ce nu ar trebui sa facem prosti și ca trebuie sa învățam ca sa ajungem ceva in viața .
Sper ca o sa ne rămână dirigintă și profesoara de engleză pe tot parcursul anilor de școala . Îmi iubesc doamna diriginta !


Sper ca te-am ajutat . E puțin cam scurt dar nu m-am gândit la altceva . Dacă ceva din ce am scris nu e corect gramatical sau am zis ceva greșit despre diriginta ta te rog sa corectezi tu . Unde am pus paranteza îndemâna ca nu am știut despre diriginta ta lucrul acela .Mult noroc in continuare!
Alte întrebări interesante