Geografie, întrebare adresată de catalinapostolache24, 8 ani în urmă

Caracterizați 2 orașe europene la alegere, importante din punct de vedere turistic. Atașați și imagini sugestive. PLSS DAU COROANA + 50 DE PUNCTE FARA MISTOURI SAU SA FURATI PUNCTEE!! @danait HEELPP

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de liamerrlia1
0

Răspuns:

  1. Viena (în germană Despre acest sunet Wien (ajutor·info), în maghiară Bécs) este capitala Austriei. Orașul este situat în extremitatea răsăriteană a acestei republici federale, în landul (regiunea autonomă) Viena, și este traversat de Dunăre. Regiunea autonomă Viena este, cu cei aproape două milioane de locuitori ai săi, ce reprezintă un sfert din populația totală a Austriei, al zecelea oraș ca mărime din Uniunea Europeană.
  2. București este capitala României. Este cel mai populat oraș și cel mai important centru industrial și comercial al țării. Populația stabilă de 1.883.425 de locuitori (2011[5]) face ca Bucureștiul să fie printre marile orașe din Uniunea Europeană. Conform unor estimări ce iau în considerare persoanele fără domiciliu în oraș, sau în tranzit, Bucureștiul adună zilnic peste trei milioane de oameni.[6] La acestea se adaugă faptul că localitățile din preajma orașului, care fac parte din Zona Metropolitană, însumează o populație de aproximativ 430.000 de locuitori.

catalinapostolache24: TYYY CAND IMI APARE COROANA ITI DAU CU MARE DRAGGG
Alte întrebări interesante