Istorie, întrebare adresată de razvan333, 9 ani în urmă

caracterizeaza poporul roman in 3-5 enunturi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de misterious3
126
Poporul roman
Este foarte unit la greu.Soldatii au luptat pentru a-l apara pana la moare.Toti locuitorii sunt uniti chiar daca mai apar si unele neintelegeri.Avand un plai frumos vin multi vizitatoti straini pentru a le admira.
Ma bucur ca sunt roman!

*sper ca te-am ajutat*=)

misterious3: scz daca am depasit putin nr de randuri.
Răspuns de HabarNuAmDeRomana
34
Poporul roman este un popor unic,el a dus multe razboaie pe timpul a multi ani,razboaie grele,foamete,boli...dar au reusit sa-si apere patria muma.Noi.poporul roman nu am intrat pe teritoriul si nici pe pamantul niciunei tari,nu ne-a trebuit alt pamant,mereu am stat pe pamantul nostru descurcand-ne cu cat am avut.
Poprul roman,un popor vechi,cu stramosi fideli fata de tara si legi drepte,situat in Europa a fost si va ramane mereu al nostru,chiar daca nu suntem multi,chiar daca nu suntem un popor mare,mereu ne vom apara patria cum vom putea.
Stamosii nostri plateau tributuri altor popoare ,tributul insemnand:grane,paduri,titei etc. si au luptat in multe lupte si razboaie precum Razboaiele Mondiale unde au murit mi si mi de oameni,insa si in acel razboi am supravietuit.
Deci in concluzie voi spune subliniat suntem si vom fi un popor care a trait mereu in pace si niciodata nu s-a razbunat sau atacat alte popoare,chiar daca noi am fost atacati  de altii.
Alte întrebări interesante