Istorie, întrebare adresată de stefaniastefi14, 9 ani în urmă

Care crezi ca ar fi impactul aderarii Turciei la UE? Ar trebui ca Europa sa ramana crestina? Ce s-ar intampla in cazul aderarii Rusiei la UE? Unde ar trebui , in opinia ta, sa se gaseasca Europa?
Trebuie redactat din opinia noastra.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Svidrigailov
2
Turcia o sa primeasca dreptul de a adera in UE atunci cand o invia Soliman Magnificul si Isus o sa se pogoare din Ceruri pentru a doua oara. Reprezentarea in Parlamentul European se face in functie de populatia statelor membre. Cu cat ai o populatie mai mare cu atat trimiti mai multi deputati in Parlamentul European. In momentul de fata Germania conduce. Daca ar intra Turcia in UE, atunci ar lua locul Germaniei. Nemtii nu vor permite asa ceva. Plus ca Turcia are probleme atat interne cat si externe, deci sayonara aderare.
Crestiniamul exista in Europa de 2016 ani, deci nu cred ca e o problema. Sigur ca baietii, de-a lungul istoriei, s-au feliat in numele domnului de foarte multe ori, dar cred ca aceasta problema tine de fiecare in parte.
Asta-i buna, Rusia in Europa. Poate Europa vrea dar sa va spun ceva: tata Putin, nu. Rusia tanjeste inca fostul imperiu comunist, URSS, deci petru ei, Europa e o piedica.
Oare o sa se mai gaseasca Europa? Cred ca asta-i intrebarea cea mai potrivita. Imigrantii, brexit-ul, Ungaria, cresterea nationalismului, Ucraina, sunt doar cateva din problemele cu care se confrunta uniunea. Cat o mai rezista, cine stie? Pana atunci se ne bucuram de unitatea in diversitatea europeana.
Răspuns de Utilizator anonim
5
Care crezi ca ar fi impactul aderarii Turciei la UE?    
-Turcia nu ar trebui sa adere la UE pentru ca va schimba structura politica si etnica. Deja in Germania exista sute de mii de familii de turci stabiliti cu decenii in urma. Unele date statistice cu privire la anul 2013: 74,93 milloane in  Turcia si 80,62 milloane in  Germania arata cat de mica este diferenta dintre Germania (cel mai populat stat european - fara Rusia evident) si Turcia. Vor avea loc schimbari majore in cadrul pietei muncii si a asigurarilor sociale.

Ar trebui ca Europa sa ramana crestina?
- Da, si sa limiteze sosirea de noi populatii din afara Europei care nu urmaresc decat sa colonizeze continentul. Unele date statistice din Franta afirma ca in fiecare an incepand cu 2010 trec la islam circa 10 mii de francezi. Acest lucru ar trebui sa ingrijoreze pe europeni. 

Ce s-ar intampla in cazul aderarii Rusiei la UE?  
-E imposibil, pentru a adera rusii ar trebui sa renunte la moneda nationala in timp. Anumite relatii mai stranse vor exista si e normal: rusia este depozitul de materii prime al Europei; atata timp cat vom avea nevoie de gaz, petrol si alte materii prime europenii vor juca in anumite limite cum vrea rusul

Unde ar trebui , in opinia ta, sa se gaseasca Europa?
 - Europa ar trebui sa fie mai unita si sa ajute membrii din cadrul unuinii si sa si protejeze cat mai bine granitele maritime si terestre. Europa trebuie sa redevina un motor al democratiei echitabile.
Alte întrebări interesante