Limba română, întrebare adresată de strangerthings83, 8 ani în urmă

Care crezi că este rostul amenajării unui spațiu dedicat scriitorilor într-o grădină publică? Justifică-ți răspunsul, în 50 - 90 de cuvinte, valorificând textul ,,Parcul Cişmigiu".
Ma poate ajuta cineva, va rog, la acest exercițiu de la romana? In poza este doar partea de text care ajuta la rezolvarea acestuia.​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dianamoscristina
65

Răspuns:

Rostul amenajarii unui spatiu dedicat scriitorilor intr-o gardina publica este pentru a ne aminti despre valorile tarii noastre care au facut totul pentru binele si onoarea noastra ca natie.Datorita poieziiilor,textelor si romanelor scrise de aceste genii,am devenit un popor mai cult si mai intelept,care pe zi ce trece eevine din ce in ce mai destept datorita acestor scrieri.Turistii romani si turistii straini isi amintesc de aceste genii cand arunca o privire asupra spatiului frumos amenajat.


strangerthings83: Multumesc mult!
dianamoscristina: Cupla
Răspuns de mihaiimbrisca
22

Răspuns:

Rolul amenajări unui spațiu dedicat scriitorilor într-o gradina publică este de a aduce cinste și recunoștință lor. Scriitorilor trebuie să li se aducă aprecieri atât în spațiu public pentru munca lor, pentru dezvoltarea culturii neamului românesc. cât și in publicarea scrierilor lor în cărți.


strangerthings83: Multumesc!!!
mihaiimbrisca: cu plăcere
Alte întrebări interesante