Istorie, întrebare adresată de nicolescud, 9 ani în urmă

Care erau caracteristicile Epocii bronzului?


alicesoimu: Un zgârie nor este o clădire foarte înaltă continu folosibila pana la cele mai înalte nivele ale sale .se considera ca ori ce clădire mau înaltă de o suta cinzeci de metri sau cinsute de picioare respectiv una care are cel Putin trei zeci de etaje este un zgârie nor (zgârie brânză hihihihi)
alicesoimu: Scuze vroiam la alta întrebare da răspund
msandra93: Epoca Bronzului este o perioadă din dezvoltarea civilizației, când cele mai avansate tehnologii de prelucrare a metalelor erau tehnicile de extragere a cuprului și staniului din minereul disponibil, și apoi crearea unui aliaj din aceste metale pentru a turna bronzul. Societatea neolitică se caracterizează prin economie de tip predominant agrar, practici funerare specifice și o religie bazată pe un cult al fecundității.
msandra93: Ideea generală despre Epoca bronzului este aceea că se instalează cultele uraniene, solare. Ca argumente sunt folosite unele motive ornamentale, cosiderate a fi simboluri solare, care apar frecvent redate pe ceramică sau pe piesele din metal: cercurile concentrice, cercurile însoțite de raze.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tocilar
2
CARACTERISTICILE  EPOCII  BRONZULUI:
⇒SE  PUNEA  MULT  ACCENT  PE  PRELUCRAREA  METALELOR
⇒SCHIMBUL  DE  MARFA  SE  FACEA  PRIN  TROC
⇒ECONOMIA  SE  BAZA  PE  CRESTEREA  BOVINELOR
⇒ERA  IMPARTIT  PE  CATEGORII ALE  SOCIETATII
Alte întrebări interesante