Limba română, întrebare adresată de vilicuta, 9 ani în urmă

care este eseul despre craciunul o sarbatoare asufletului ?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Brusly
0
     Adevarat cuvant este a celui ce a spus ca nimic nu este intamplator, cum putea fi mai de prisos o alta culoare decat aceasta!
     Punand in valoare aspecte digerabile aflam detalii de care ne lovim indirect si le imbratisam pe cat de direct posibil. Spre exemplu, impactul colindelor de Craciun, ce vestesc prin muzica voia lui Dumnezeu prin Mesia.
     Va place craciunul????
Răspuns de adellaadecris
0
E craciun frumos afara: soarele se ascunde totui alb in jur cat vezii acoperisulire pe acoperisul alb  si frumoase la o casa se vede de pe geam cum  stau copii in jurul bradului dar o fata de 18 ani le spune copiilor::: nu mai colindati ca ma ENERVATI nu vedeti ca vb la tel ??? dupa catva timp fata  termina vine pe scari si se uita  incepe sa planga si iar spune ma enervatii al treilea oara vine sa manance  dde ce eu nu colind se gandira in mintea ei o doamne parinti se uita la ea in camera cum vb la tel si apoi la copii de langa brad de ce nu colinda o cheama dar nu vine dupa ce pleaca parinti sta si doarme dar toata lumea credea ca adormise dar defapt murise se gandira toti dc nu a colindat inainte



Alte întrebări interesante