Limba română, întrebare adresată de RobertaAnaMaria, 9 ani în urmă

Care este filmul vostru preferat si de ce?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3
Filmul meu preferate este Titanic..Imi place,deaorece iti prorvoaca o stare de melancolie,iar poveste celor doi indragostiti este uimitor de tragica.
Răspuns de bybybyencutza9
8
Filmeul meu preferat este "Tres metros sombre el cielo" este un film foarte frumos, in el este vorba de un baiat si o fata care la inceput se urau, dar cu timpul au ajuns sa se iubeasca, mama fetei nu a fost de acord cu relatia lor...peste ceva timp ei au decis sa se casatoreasca si de atunci mama fetei a facut tot posibilul sa-i desparta si cu o saptamana inaintea nuntii a reusit, pe motiv ca baiatul e un golan si-a convins fata ca nu se potrivesc.
Fata nu a fost de acord sa se desparta de baiat asa ca mama ei a a convins-o ca o inseala. Au trecut saptamani si eu nu si-au mai vorbit baiatul ca s-o uite a plecat din tara. S-a intors peste 1 an si a gasit-o pe fata in pragul nuntii.. a fost distrus, dar cu timpul si-a gasit o fata pe care o iubeste. Imi place foarte mult acest film, deoarece e foarte interesant si este inspirat din viata reala...

Sper ca te-am ajutat si daca am mai facut greseli din punct de vedere gramatical te rog sa ma ierti :)       
Alte întrebări interesante