Care este opinia ta în legătură cu următorul citat: "Cu cât înveți mai mult, cu atât vezi mult mai diferit lucrurile".
Sa fie de cel puțin 10 rânduri. Pls 10 rânduri
Răspunsuri la întrebare
Răspuns:
In opinia mea, cu cât înveți mai mult, cu atât vezi mult mai diferit lucrurile, ține de fiecare persoană in parte.
Noi, pe acest pământ, înca de când ne naștem, suntem intr-o continuă călătorie. De mici copii învățam lucruri noi. Noi am început să învățam și sa ne formam încă de când am rostit primele cuvinte, precum “mama”, “tata”, apoi am trecut la etapa următoare, cea a cunoașterii prin jocuri, fie ca sunt ele alături de copii sau jocuri precum puzzle. Acestea au rolul de a ne ajuta sa învățam prin joc. Bineînțeles ca sunt și jocuri de memorare sau alte activități care au acest rol.
In copilărie, părerea mea, învățam cel mai mult, de aceea părinții ne lasă sa ne creăm propriile noastre jocuri. Ele ne dezvolta imaginația.
Pragul următor e deja adolescenta, când începem sa invatam altfel, citind, scriind, Exersând, de aici deja fiind mai complex învățatul. Ne putem da seama pentru ce suntem făcuți, încotro ne e drumul și ce scop am avea noi in viața. Acum învățam ce ne place. La maturitate, deja practic suntem oarecum trecuți prin diferite experiențe și învățam sa realizam ceva, cunoaștem oameni, păstram legături, cunoaștem normele și valorile. Bătrânetea e ultimul prag. Deja, când am ajuns la ultima treapta, suntem formați. In aceasta ultima etapa, știm și cunoaștem o multime de lecții de viața, fie ele din propriile experiențe, fie din ale altora, cunoaștem oameni, ii putem “citi”. Chiar și la Bătrânețe încă înveți si privești lucrurile din toate punctele de vedere si câteodată le privești doar pe cele mai bune, deoarece poate ai mai dat de situații asemănătoare și știi exact cum sa procedezi.
In concluzie, viața e frumoasa, merita sa înveți orice, chiar și orice lucru mic, deoarece toate aceste te formează si te ajuta sa privești lucrurile diferit, nu doar intr-un singur mod și poți ajuta și persoanele dragi cu Învățăturile pe care le-ai abordat.
Explicație: