Studii sociale, întrebare adresată de elektroerzeugni, 8 ani în urmă

"Care este opinia voastra in legatura cu felul in care persoanele cu dizabilitati sunt tratate in mediul scolar, la nivel mondial?"
Raspuns de cel mult 15 randuri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de floroiuseby
1

Răspuns:

Persoanele cu dizabilitati sunt tratate rău deoarece sunt diferiți, însă au dreptul ca și orice copil la educație,la o casă, la mâncare etc. În special copiii îi tratează urât, dar problema este că și adulții se comportă urât. Toți oamenii ar trebui să fie buni indiferent dacă oamenii cu care se întâlnesc sau vorbesc sunt cu dizabilități, deoarece dacă le spunem că sunt proști sau urâți îi vom face să se simtă prost și nu vor mai avea încredere în ei. Toți oamenii ar trebuii să înțeleagă că,chiar dacă unele persoane au dizabilități nu trebuie să le tratăm diferit față de ceilalți, ba chiar trebuie să îi ajutăm la ce nu pot face, în loc să ne enervam trebuie să înțelegem că ei nu pot să facă unele lucruri din cauza problemelor.

Răspuns de Utilizator anonim
2

Răspuns:

Salutare

Persoanele cu dizabilitati  sunt  tratate de catre celellalte persoane diferit doarece ca in cartea minunea ( daca ai citit-o) copilul nu era primit in grupuri si in clasa doar de cativa copii .Oricum ele au tot dreptul la invatamant si la socializazrea cu altii copii . Jignindu-i ii facem sa se simpta ( nu stiu exact cum sa iti zic ) . Ii facem sa se simpta monstrii si asta estu un fel de Bullying/

P.S : Scuze ca nu am scris 15 randuri dar cred ca tu ai inteles despre ce e vorba

Sper ca te-am ajutat

Daca mai ai probleme poti sa imi scrii si te voi ajuta cu drag

coroana ??

#Albert1001

Alte întrebări interesante