Religie, întrebare adresată de tric100, 8 ani în urmă

Care este raspunsul?
Dau coroana celui mai bun răspuns ai 50 puncte.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MihaiLeca
2
1.Dumnezeu are grija de lume:
-Are grija sa nu se sfarseasca totul mai rapid
-Are grija de oameni.

2.Oamenii au grija de lumea inconjuratoare:
-Strang deseurile din lume
-Ajuta oamenii ajutorati.

Răspuns de lili2478
3
-Dumnezeu are grija de lume prin preoti,maicute si calugari deoarece lor le da harul de a ne invata multe lucruri bune care ne pazesc de toate necazurile in viata daca mergem la biserica sau manastire si ne ajuta sa comunicam prin ei cu el atunci cand de spovedim.
-Dumnezeu are grija de lume in orice moment deoarece ii trimite mereu pe ingerii nostrii pazitori sa fie alaturi de noi si sa ne vegheze.
~Oamenii au grija de lumea inconjuratoare daca fac curat in natura si unde vad mizerii pe jos.
~Oamenii au grija de lumea inconjuratoare daca ajuta animalele abandonate cu un adapost,daca nu tau copacii si daca nu arunca tot felul de deseuri in apa care este consumata de animalele din padure.
•Oamenii au grija de lumea inconjuratoare daca le dau sfaturi altor persoane in momente de cumpana.
•Oamenii au grija de lumea inconjuratoare atunci cand isi exprima opinia si incearca sa socializeze cu oamenii din orasul sau tara lor pentru a merge totul bine si a nu fii neintelegeri.
Sper sa iti fie de folos! (la punctul cu “oamenii au grija de lumea inconjuratoare” ti-am dat in doua sensuri deoarece nu stiu exact despre care trebuie sa scrii dar banuiesc ca tu stii deoarece ati vorbit in clasa despre asta)
Alte întrebări interesante