Religie, întrebare adresată de Khuanziwiracocha, 8 ani în urmă

Care este scopul vietii?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
6
fiind la religie întrebarea,scopul este de a dobândi duhul sfânt prin prin posturi,priveghere ,rugăciuni,imapacarea cu Dumnezeu,cu fiul Tatălui.
Răspuns de Utilizator anonim
4
Viața ne-a fost dată în dar pentru a ne bucura de ea în condiții paradisiace, adică fără ceea ce ne face să suferim in prezent.
Dar pentru că acest dar nu a fost suficient pentru Adam si Eva, instigați de un înger decăzut, ei s-au lăcomit şi au dorit o poziție egală cu a lui Dumnezeu, iar viața noastră nu e deloc aşa cum ar fi vrut Creatorul nostru să fie pentru noi.
Satan a pus la îndoială bunele intenții ale lui Dumnezeu şi a spus că el ar fi mai bun conducător pentru oameni (Geneza sau Facerea cap 2)

Pentru că trebuia timp ca Satan să demonstreze dacă are sau nu dreptate (Iov, capitolul 1), Dumnezeu l-a lăsat pe el să se ocupe de oameni ( 1 Ioan 5:19).
Aşadar scopul vieții, aşa cum ar fi trebuit să fie, incă nu s-a împlinit. Dar Dumnezeu ne -a asigurat că lumea aşa cum e acum nu va mai dura mult (Proverbe 37:9,10).

Scopul vieții este să ne bucurăm de ea fără durere, fără moarte, fără să avem defecte fizice sau psihice, pe un pământ nepoluat (Apocalipsa 21: 4).
Alte întrebări interesante