Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Care este sensul vieții ? Pentru ce trăim?


Utilizator anonim: Intai voi defini termenul de ,,viata''
Utilizator anonim: Viata este un dar de la Dumnezeu,este un dar primit din clipa cand suntem adusi pe lume de catre iubitii nostri parinti,care,pe parcursul copilariei ne sunt ingerii pazitori ai vietii pamantesti.
Utilizator anonim: Viata fiecaruia are un sens,un sens unic asa cum suntem si noi,nu putem spune cu exactitate sensul ei dar putem spune ca datorita ei,datorita nedreptatilor si a capcanelor intalnite pe parcursul acesteia,noi,devenim pe zi ce trece mai puternici,mai invatati,mai increzatori!
Utilizator anonim: Noi traim pentru a-L sluji pe Dumnezeu,traim din porunca lui Dumnezeu data si in Sfanta Scriptura ,,"Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietăţile ce se mişcă pe pământ şi peste tot pământul!"
Utilizator anonim: Traim pentru a muri trupeste si a trai sufleteste in imparatia cerurilor.Traim pentru a vedea frumusetile naturii,traim pentru ca ne-a fost dat sa traim!
Utilizator anonim: Nu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andrusca68
4
Trăim pentru a ne vedea împliniţi, pentru a simţii aerul curat al ploii, pentru a profita de viaţă şi de plăcerile acesteia. Viaţa este un dar, de aceea fiecare om are sensul lui în viaţă. Unii devin oameni mari, alţii sunt poeţi şi scriitori care ne învaţă lecţii de viaţă, alţii sunt oameni simpli care doar se bucură de viaţă. Trăim pentru a ne construi un viitor bun, pentru a ne atinge scopurile şi pentru a simţii pe pielea noastră ce este viaţa într-adevăr. Trăim pentru a avea ce povesti mai încolo, trăim pentru a lăsa urmaşi în urma noastră.

Andrusca68: Oameni mari adică oameni care au inventat ceva, precum cel care a inventat becul, roata etc :)
Utilizator anonim: Acest raspuns este foarte bun!Rog doar utilizatorul care a scris sa reformuleze astfel ,,Toti oamenii ajung mari,unii ajung inventatori,altii poeti...altii poate croitori,dar toti ajung oameni mari datorita muncii lor"
Alte întrebări interesante