Limba română, întrebare adresată de trandafir1539, 8 ani în urmă

Care este uniforma ospătarilor la femei și bărbați
2) Care este construcția unui restaurant pescăresc
Dau coroană

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de darius182002
1

Răspuns:

1. cămașă albă , pntaloni negri, vestă neagră

 cămașă albă ,fustă neagră, vestă neagră

2.Principiul de organizare a acestui restaurant este același ca la unitătile clasice, deosebirea constând în structura sortimentala a preparatelor si băuturilor, precum si în modul de prezentare interioară a unitatii.

Profilul acestei unitati se caracterizeaza prin productia si desfacerea preparatelor de peste intr-un sortiment diversificat, din peste proaspat si congelat din toate speciile.In sortimentul minimal stabilit pentru aceasta unitate trebuie sa cuprinda gustari, preparate calde lichide, mancaruri, specialitati de preparate din peste cu diferite sosuri reci si calde, astfel incat aceste preparate sa fie oferite pe tot cuprinsul zilei.

Specificul acestui restaurant este sugerat si de decoratiunile interioare de profil, de tinuta personalului specific marinareasca, de mobilierul si de vesela, de aseamenea specifica.

Tinuta pentru unitatile cu specific pescaresc este formata din bluza(sacoul) clasic, cu un veston specific marinaresc, restul obiectelor fiind identice cu tinuta clasica:pantalon clasic negru, incaltaminte clasica.

Pe langa mobilierul clasic dintr-un restaurant se adauga acvarii cu diferite specii de peste,sabloane sub forma de peste, tablouri care sa reprezinte viata acvatica, diploma de la concursuri.

Explicație:

Alte întrebări interesante