Limba română, întrebare adresată de Bosul112, 9 ani în urmă

Care ma poapte ajuta.
Alcatuiti cate o scrisoare adresata a)prieten b)unei profesoare c)unei rude sa folositi modurile de sxpunere (naratiunea si descriere)


GUGULOI: trebuie una pentru fiecare ?
Bosul112: DA
Bosul112: STI
Bosul112: SA LE FACI

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bella123
30
a) Draga Ana,
Nu ti-am mai putut scrie deoarece am avut timp doar pentru scoala . 
Astazi postasul mi-a adus ultima scrisoare de la tine . Din aceea scrisoare am inteles ca iti este dor de mine. Si mie imi este dar peste cateva luni ne vom intalni . La noi vremea este superba . Soarele straluceste iar cerul este senin. Ieri a fost teribil de frig. Deabea astept sa ne intalnim. Astept sa imi scri inapoi. Te imbratisez!
b) Stimate profesor,
Imi cer scuze ca nu pot participa la ore deoarece sunt foarte racit/a.                                                              As vrea sa imi puteti trimite o scrisoare cu temele pe care trebuie sa le fac. Pana saptamana viitoare ma voi intoarce la scoala si voi putea participa la concurs. Multumesc pentru intelegere!
c)Buna matuso!
Ce mai faci? Esti bine? Nu ai mai trimis de mult o scrisoare si ma ingrijorez.
Eu sunt bine, ieri m-am inscris la volei si mi-am facut o multime de prieteni. Cel mai de treaba dintre toti este Andrei. El este foarte inalt si are ochii verzi. Este foarte amuzant si se pricepe foarte bine la acest sport. Eu pot spune ca ma pricep pentru prima zi dar mai am de lucrat.Astept sa imi scrii inapoi!  
Alte întrebări interesante