Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

care sunt caracteristicile ocupatiei a unui scriitor?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihai20209
1

Răspuns:

Motivele care îndeamnă la scris sunt la fel de diverse precum subiectele dezbătute. Sunt oameni care şi-au descoperit această pasiune în copilărie, în timp ce alţii şi-au dat seama că au ceva de spus lumii la mijlocul existenţei lor, în urma unor experienţe însemnate, potrivit site-ului 

Sper ca te-am ajutat.

Răspuns de puiuflorindraga
2

Răspuns:Vezi explicatia!

Explicație: 1) Un scriitor,asa cum reiese din denumirea ocupatiei,scrie opere literare,schite,romane,povesti,basme,....!!Scriitorul,trebuie sa stabileasca pt. inceput tema pe care o va aborda in scrierile sale! Apoi sa respecte conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un roman....sau alta scriere!O data stabilita tema (subiectul),e nevoie sa caute un titlu,pt. opera sa!   2) Dupa acest lucru,care pare destul de usor(dar ...nu este),scriitorul va face introducerea!Aceasta presupune,prezentarea spatiului pe care se va desfasura actiunea!  3)Dupa introducere,urmeaza miezul sau.....cuprinsul actiunii! Cuprinsul ocupa cea mai mare parte a scrierii sale!      4)Dupa prezentarea actiunii,...sigur ,urmeaza incheierea,aceasta stabilind termenii in care actiunea este materializata,se trag concluzii.pozitive sau negative,fie de scriitorul insusi,fie de critici!......Iti doresc o zi splendida!


Utilizator anonim: Mulțumesc, la fel! Ți-am dat coroană. Merci pentru ca m-ai ajutat
puiuflorindraga: Andreea,am incercat si eu!Daca raspunsul a fost bun,am satisfactia ca am putut sa te ajut!Si asta ma bucura! Ziua ta ...sa fie una frumoasa si linistita cu suficiente satisfactii!
Alte întrebări interesante