Limba română, întrebare adresată de Annnamariaa, 8 ani în urmă

Care sunt personaje, timpul şi locul din cartea "Domnul Sconcs" ,vă rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de oberinde
19
Personajele: micuta Chloe,eroina de 12 ani,  colegele ei de scoala. foarte rautacioase,  dintre care amintim pe Rosamund,supervedeta in scoala,matusa sa,domnul Sconcs-un vagabond de pe strazi, care se va imprieteni cu fetita, cainele lui pe nume Ducesa, mama fetitei,doamna Farama , tatal sau, si soara ei mai mica, Annabelle si indianul Raj,posesorul unui chiosc.
Timpul = posibil chiar in zilele noastre, in ajunul craciunului
Locul=actiunea se petrece in mai multe locuri ,pe strada,unde cei doi se intalnesc, in magazia din gradina,unde fetita il va gazdui pe domnul Sconcs, studioul de televiziune etc

Annnamariaa: Îmi poți spune şi principalele evenimente ale întâmplării? Te rog
oberinde: Intalnirea micutei Chloe cu domnul Sconcs, batjocuriea ei la scoala de catre colegele rautacioase, Chloe vrea sa ii ofere domnului Sconcs banii primiti de Craciun de la matusa sa, faptul ca domnul Sconcs a devenit prietenul de nadejde al micutei,
oberinde: cazarea lui in magazia din gradina, candidatura doamnei Farama la Parlamentul Marii Britanii, dorinta doamnei Farama de a alunga toti vagabonzii de pe strazi, intrviul doamnei Farama, decoperirea vagabondului din magazie, invitatia in studoul de televiziune, intalnirea dintre domnul Sconcs si Primul ministru, faptul ca domnul Sconcs ajunge un om important in conducerea tarii .
oberinde: Te sfatuiesc sa citesti cartea si sa o recomanzi si altor copii. Este o poveste de viata fascinanta,iar pretul ei nu este unul chiar piperat. Daca imi amintesc bine am cumparat-o cu 30 de lei .
Annnamariaa: Multumesc
Alte întrebări interesante