Matematică, întrebare adresată de emiursachi, 9 ani în urmă

Cat e 3supra5 din 95?
Faceti va rog rezolvarea completa.Multumesc anticipat!


Mirela27: Exact, eu fac tragedie aici.
Mirela27: Tu deloc.
Mirela27: Păi bă F R A I E R E , nu vezi că tot tu ai sărit cu gura că de ce i-am explicat că are deja 2 răspunsuri ? Băi frate, și care e problema ta? Răspund când vreau, cui vreau. Vezi-ți de treabă și nu încerca să pari tu mare Einstein ... că nu ești
FNCDani1: ce tot plangi atata? :)))))))))))))))))
Mirela27: Dacă tu crezi că eu plâng, e clar. Ai probleme mintale.
Mirela27: N-are rost să mă mai contrazic atât cu tine. E clar că ești un disperat. Dacă aveai puțin creier, nu comentai atât, doar pt că i-am explicat copilului ăla cum să facă exercițiul. Asta-i România, frate. Vrei să ajuți, sar cu gura pe tine, ăștia care se cred Einstein dar de faptsunt niște mucoși care se străduie pentru un 4 la matematică .
Mirela27: Hai baftă.
FNCDani1: ia vezi cine a scris mai mult dintre noi mai sus. :)))) esti jalnica . nu am zis ca sunt Einstein dar tot raman la concluzia ca plangi degeaba.
Mirela27: Nu contează cine a scris mai mult sau nu, că aici nu se face întrecere. Și chiar nu-mi pasă dacă îți scriu aici romane. Vreau să-ți demonstrez cât de incult, și închis la minte poți fi. Tot eu sunt jalnică?Cea care doar i-a explicat unui copil un exercițiu? Sau tu, care mă înjuri pentru simpull fapt că AM EXPLICAT CUIVA CEVA. Nu ai zis că ești Einstein, dar pretinzi că ești. Și cine plânge, mă? Că eu .. din contră... râd pe burtă de prostia ta.
Mirela27: simplul*

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de FNCDani1
0
(3/5)*95
inmultesti 3 cu 95 si da

285/5
de aici împărți si da 57
Alte întrebări interesante