Limba română, întrebare adresată de sofiatrofin3, 8 ani în urmă

Caută informatii pe Internet despre filmul Peter Pan (s-au realizat până acum mai multe filme). Realizează un articol cu titlul ,,Peter Pan - eroul copilăriei", în care să foloseşti şi informațiile descoperite. Prezintă-l în fața clasei! va rog sa mă ajutați urgent dau coroană și abordare și tot ce vreți......(。♡‿♡。)​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anagrigorjevs
22

   Peter Pan este un personaj creat de scriitorul și dramaturgul scoțian J. M. Barrie în piesa de teatru Peter Pan sau Băiețelul care a refuzat să crească (1904) și romanul Peter Pan și Wendy(1911).

    Își petrece copilăria eternă pe mica insulă „Țara de nicăieri” ca lider al grupării Băieții pierduți, cunoscând personaje fictive ca sirene, pirați și zâne. Ocazional se întâlnește și cu indieni și copii din afara ținutului „Țara de Nicăieri”. Acest personaj apare și în diverse producții media, care vin în completarea sau continuarea operelor lui J. M. Barrie, atât în compania personajelor originale cât și a unora noi.

    Este eroul copilăriei mele deoarece era un aventurier înnăscut și este de asemenea și un simbol al copilăriei eterne, al refuzului de a deveni adult.

Alte întrebări interesante