Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

ce ati facut in vacanta compunere
coroana dau va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Eu mi-am petrecut vacanta de iarna in diferite feluri. Cu mama acasa, insa foarte putin, pentru ca umblam mai mult pe drumuri pe la prieteni si prin oras. ceea ce o cam supara, dar nu avea ce face. Inainte de Craciun cu cateva zile am facut repetitii de colinde cu prietenii mei, si in seara de Ajun am mers la colindat. Am avut cantece noi anul acesta, mai cu seama colinde din Maramures, culese de noi de prin carti de folclor. Prietenii nostri pe care i-am colindat au fost foarte impresionati si ne vor astepta cu drag si la anul. In acea seara chiar am pornit 5 din casa la colindat si am sfarsit prin a fi 10 intotal, ca un bulgare de zapada dat rostogol. La final am aterizat la Titi, unde am cantat cu totii, ambaut tuica si vin si am mancat cozonac, si bineinteles am fumat narghilea. Am adormit foarte obositi dar fericiti intr-un final pe la 5 dimineata.
Din prima zi de Craciun fiecare s-a rasfirat care incotro, sa isi continue vacanta, pe unde l-a chemat inimioara.
Eu am plecat in Maramures, unde m-am intalnit cu alti prieteni dragi. Dupa o calatorie de 13 ore cu trenul, timp in care 
am dormit pe bancheta singura in compartiment, am ajuns in nordul tarii. Ce frumoasa e tara noastra! Daca as fi stiut ce locuri minunate ma asteapta acolo as fi facut aceasta excursie mai demult. In prima zi am mers la Varai, in tara Chioarului, intr+un capat de drum unde incepe muntele, si unde m-am intalnit cu prietenul Vinicius si prietenul lui si gazda noastra Viorel, pastorul de capre. Am vazut cum se ingrijesc caprele, m-am bucurat la nasterea catorva iezi noi nouti, am dat fanul din capita in sura, am mers pe dealuri la stana si m-am plimbat prin sat.
Răspuns de bengheamiruna
2
În vacanță A fost cea mai frumoasă vacantă. M-am distrat cu prietenii. Ne jucam diverse jocuri ,și am mers în excursie cu ei. Am fot la grădină zoologică. Acolo am văzut animale de care nu auzisem, sau văzusem. Dar... Toți ne gândeam ca peste o ora se va sfârși totul... Precum, disctractia. Ne-am întors acasă, ceea ce ne ere cel mai frică, și , uitandu-ma în calendar, am realizat ca se sfârși vacanța..."Ce trist..." spuneam eu..."adio vacanța!"

bengheamiruna: Să știi ca "în vacanța" e titlul, nu pot să dau să ștergi sus...
bengheamiruna: Ce anume?
bengheamiruna: Ok, dacă nu e buna pentru ține nu o scrie.
bengheamiruna: Tine*
Alte întrebări interesante