Limba română, întrebare adresată de michellecroitoru283, 7 ani în urmă

Ce consecințe au următoarele caracteristici ale renilor? Completează cu informațiile potrivite.
Pot cara greutati de două ori mai mari decât ei. Au coarne ramificate, puternice.
Au copite late. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ronzigames
2
  1. Pot căra greutăți de doua ori mai mari decât ei: Aceasta caracteristica poate permite renilor sa transporte o cantitate mai mare de bagaje sau alte greutăți, ceea ce poate fi util in anumite medii sau situații, cum ar fi in regiunile arctice sau in situații de supraviețuire.
  2. Au coarne ramificate, puternice: Coarnele ramificate ale renilor sunt puternice si pot fi folosite pentru apărarea împotriva prădătorilor sau pentru a obține hrana din surse dificil de acces. De asemenea, coarnele pot ajuta la menținerea echilibrului atunci când aceștia merg prin medii dificile sau prinzându-se de ramuri joase.
  3. Au copite late: Copitele late ale renilor sunt adaptate pentru a se plimba prin zăpada si pentru a menține echilibrul pe terenuri instabile. Acest lucru poate ajuta la menținerea stabilității atunci când renii merg prin medii dificile, cum ar fi regiunile arctice sau cele muntoase. De asemenea, copitele late pot ajuta la reducerea presiunii exercitate asupra terenului, ceea ce poate ajuta la reducerea riscului de alunecare.

SUCCES LA TEME

Alte întrebări interesante