Studii sociale, întrebare adresată de sanduolga4, 8 ani în urmă

Ce cred elevii despre mass-media? Dau coroana!!! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
1

Răspuns:

Sal Olga! Sa te aut!

Asa cum stii probabil, mass-media este un mijloc de informare din mai multe domenii de activitate sau din viata cotidiana, cultural - artistica sau sociala din societatea in care traiesti. Mijloacele de informare pot fi tiparite pe hartie sau suport electronic ( ai nou), transmise,  la radio, tv, internet .

Voi ca elevi, aveti astfel nenumarate modalitati de a afla informatii din diverse domenii cu ajutorul mass-mediei. De asemeneaa puteti voi insiva sa participati prin aparitii televizate, emisiuni radio sau canalele de youtube sau bloguri personale pentru a va exprima opiniile, parerile legate de diverse teme sociale.

Mai nou exista retelele de socializare destul de accesate de voi copii, adolescenti, tineri  pe  diverse domenii care va conduc intr-o lume a comunicarii fara restrictii  ( asa credeti voi!), care va ofera posibilitatea de a va "desfasura" asa cum doriti deoarece in relatiile face to face puteti fi timizi sau nu puteti sa conduceti o comunicare fara sa va blocati sau sa fiti traumatizati verbal.

Elevii, in marea lor majoritate sunt incantati de mass-media deoarece se pot bucura de accesul nelimitat la informatii de tot felul.

Explicație:

Alte întrebări interesante