Limba română, întrebare adresată de florinaoprea125, 8 ani în urmă

Ce crezi că este mai important în viață: libertatea sau
fericirea? Formulează-ti punctul de vedere, într-un
text de cel puţin 80 de cuvinte.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristinapopoiu198021
42

Răspuns:

Eu cred că cea mai buna alegere este fericirea, deoarece când ești lângă cineva iubit te face sa te simți foarte foarte fericita, ai cu cine vorbi, te bazezi că cineva te asculta, că țin la tine etc. Nu am ales libertatea deoarece dacă ești liber și singur simți că degeaba ești liber daca nu ai cu cine vorbi, pe cineva care ține la tine. Dar și libertatea cred că e importanta dar comparata cu altceva!!

Sper că te-am ajutat!

Explicație:


cristinapopoiu198021: Spor la teme!!
florinaoprea125: multumesc !
cristinapopoiu198021: Cu plăcere!
Răspuns de shinegirl123
86

    Eu cred ca este mai importanta fericirea.

    Poti fii liber, insa sa nu fii fericit. Se intampla multora acest lucru.  Poti fii liber, sa ai tot ce iti doresti, sa pleci unde vrei, insa daca nu ai fericirea nu ai nimic. Fara fericire te simti pierdut. De aceea e bine sa fii optimist si vesel.

   Libertatea poate insemna de multe ori si pericol. De aceea nu e bine, ca unei persoane, sa i se acorde prea multa libertate. Isi poate pune viata in pericol, si chiar si pe ceilalti. Este bine ca ti se acorda libertate, insa nu trebuie sa exagerezi. Fii atent! Masoara ce e bine si ce e rau.

  In concluzie, daca te imprietenesti cu fericirea, si daca limitezi libertatea, poti duce o viata vesela si fara probleme.

Nu stiu exact cate cuvinte sunt, dar sper sa-ti fie de ajutor!! :)

Alte întrebări interesante