Limba română, întrebare adresată de sofikicenko, 9 ani în urmă

CE CREZI CA LEA SERVIT OAMENILOR CA SURSA DE INSPIRATIE CIND AU INVENTAT :FIERUL DE CALCAT,AVIONUL,SERINGA


sofikicenko: CINEVA
sofikicenko: PLEASWE
sofikicenko: MACAR CIT A FACUT
sofikicenko: II DAU COROANA
Nirvana1987: poti te rog sa mi dai coronita cand iti va aparea?
sofikicenko: BINE MULTUMESC

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Nirvana1987
71

Fierul de calcat- a fo

st inventat din cauza nobililor si regilor care aveau anumite haine pe care nu le puteau imbraca sifonate, iar sursa lor de inspiratie a fost o simpla bucata de fier pe care au incalzit-o si apoi au pus o pe un material rece si a scos aburi, si odata cu asta s a si indreptat.

Avionul- Oamenii aveau nevoie de ceva cu care sa transporte anumite lucruri urgent, fara a fi vazute sau obeservate de catre inamici. Un vehicul terestru era rapid observat si distrus, o ambarcatiune nu avea unde sa acosteze decat in porturi, iar acestea erau foarte bine securizate. Deci n aveau nicio alta sansa decat ceva aerian, care pe parcurs au devenit utilizate de fiecare om in parte.

Seringa- Oamenii mai demult aveau cateva medicamente  pentru unele boli, dar nimic de insertat in sange, mai rapid. Medicamentele fiind scumpe, nu toata lumea si le permitea. Asa ca s au gandit ca ar fi mai bine sa faca si altceva, deoarece oamenii mureau din ce in ce mai multi. Existau si anticorpii care puteau fi introdusi in corp doar prin muschi si ei taiau pielea ca sa le infiltreze in sange, aceasta metoda nu era deloc curata si intr-un final au inventat-o.

Sper ca te am ajutat. 

Alte întrebări interesante