Studii sociale, întrebare adresată de elena19830, 8 ani în urmă

ce desene ar trebuie sa desenez pentru maghiari?va rog ajutor repede ! pentru maine !​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dragumadalina50
0

Acestea sunt niște chesti pe care ai putea sa le

Desenezi(tiam dat și ce înseamnă) Susu

Un personaj iubit de toți, Süsü este un balaur bun, cu inima moale, cu un singur cap (o problemă, deoarece dragonii ar trebui să aibă de obicei până la șapte). Îndepărtat de la domiciliu de tatăl său din cauza incapacității sale de a face rău unei muște, Süsü se împrietenește cu un tânăr prinț. O poveste de prietenie și aventură urmează, în timp ce cei doi se ridică la tot felul de escapade.

Macskafogó (Cat City)

Lansat în 1986, acest film animat spune povestea conflictului dintre pisici și șoareci: pisicile malefice - ajutate de niște șobolani gangsteri - speră să scape șoarecii, dar soarecii au un plan. Ajunge astfel un film amuzant, fermecător iubit de maghiari, tineri și bătrâni. Un sequel a fost lansat în 2007, intitulat Cat City 2: The Cat of Satan, care sa bucurat de un nivel semnificativ de succes în Ungaria, dovedind că formula clasică rămâne populară până în prezent.

Kérem a következőt!

Această serie de desene animate ungurești din 1974 prezintă personajul actual, Dr. Bubó (care conferă seriei titlul cel mai frecvent folosit de Doktor Bubó). Doctorul este o bufniță și un diagnosticator teribil; asistentul său Ursula este un urs care este îndrăgostit de el. Pe lângă faptul că este amuzant, fermecător și îngrijitor pentru copiii mici, tratamentul cu privire la problemele sociale îi permite să fie la fel de plăcută și pentru adulți.

Alte întrebări interesante