Studii sociale, întrebare adresată de deniiiiiiiiiiii1, 7 ani în urmă

Ce este bullyingul și cum afectează un copil

Va rog mult

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rafa245
0

Răspuns:

Bullyingul este cand un copil se i-a de alt copil care este intr-o situatie mai complicata.

Deobicei din cauza hainelor sau a Corpului

Copii sunt afectati grav din cauza la bullying

Deci opriti Bullyingul!

Explicație:

sper ca te-am ajutat

Răspuns de Luminix
0
Bullying-ul este un fenomen, din păcate datorită lipsei empatiei insuficient dezvoltate în rândul copiilor, distrugător. În limba română un cuvânt cuprinzător pentru acest fenomem poate fi AGRESIUNE.
Aceasta este de mai multe feluri, de la atitudine, la mod verbal și atingând maximul în agresiunea fizică, atentat la integritatea atât psihică cât și fizică a unei persoane.
Agresorul este o persoană în suferință de cele mai multe ori (fie suferă agresiuni în mediul în care trăiește și se dezvoltă).
Agresatul este o persoană fără încredere în ea însăși care nu găsește calea de a pune capăt agresiunii.
Un al treilea participant la acest fenomen este “spectatorul” care fie se regăsește în tabăra agresorului (din frică pentru a nu deveni el însuși agresat) fie o persoană indiferentă (care preferă să nu acționeze, la rându i la fel de periculoasă prin lipsa de atitudine).
Cea mai potrivită atitudine este aceea de a comunica autorității acest fenomen, încă de la inițierea acestuia, pentru că pericolul unei escaladări a conflictului
În mediul școlar autoritatea este învățătorul, dirigintele, orice profesor din proximitate și, nu în ultimul rând, părinții.

Este un subiect ce necesită timp și spațiu, iar ceea ce am transmis mai sus este doar pe scurt și sper să fie și pe înțeles.
Alte întrebări interesante