Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Ce este dragostea adevarata? (15-20 randuri)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iulikaxp
5
Dragostea este cel Mai nobil sentiment trait de oameni.Datorita ei inveti sa respecti ,Sa iubesti si sa traiesti.Din cauza ei poti face lucruri nemaipomenite,incredibile,pe care nici nu le-ai incerca sa faci.Dragostea este tot CE avem este singura modalitate de ai respects PE alti,de ai iubi.Ea nu este un simply joc,iubesti nu iubesti.Poti rani cuiva inima , chiar iti poti rani shi tie .Persoana PE care o iubesti ,tu Iti ofera toate secretele tale ea are incredere I tine ,iar tu la un moment dat o

iulikaxp: ....dat eai ranit inma .Durerea o simte ea nu tu.
iulikaxp: S inspre final eu cred ca dragostea este oarba iubind nu poti Sa vezi micile nebunii PE care la faci
Răspuns de tsorin99
4
Dragostea adevarata este acel ceva care ne face sa avem fluturasi in stomac , sa simtim fiecare clipa, este forma prin care iubirea se  exprima. Totul este altfel cand esti indragostit, pur si simplu te gandesti doar la o persoana ,pe care as putea s-o numesc speciala dar nu pot... este mult mai mult de atat . Poti sa-i spui secrete , sa afli lucruri pe care cineva nu le-ar spune in mod obisnuit, si sa afli secrete inseamna ca exista ceva mister , care poate fi romantism sau altceva. 
Dragostea adevarata , este acel gand care zboara departe , oriunde, acolo unde doar el stie , si acolo unde sunt doar ei, ei doi , in universul lor.
Dragostea adevarata, este poveste cu un print si o printesa. Este povestea lor.
Si ce este mai exact dragostea adevarata ? este cea mai pura forma de iubire. Iar prin iubire ca de altfel si prin dragoste adevarata inteleg fiecare clipa , fiecare lucru, si fiecare gand impartasit unul altuia, si mai era ceva .. a da.. lumea lor, una detasata de normal.
Dragostea adevarata, face timpul sa stea in loc, si acest lucru este special, dar , din punctul meu de vedere, cel mai frumos loc unde sa te pierzi este  intr-o ,,mare de verde'' , care ascunde multe lucruri.Si daca iubirea vrea ca eu sa le gasesc si daca ma ajuta si cineva , atunci totul devine superb.
Dragostea adevarata este atunci cand adormi si te trezesti cu cineva in gand , si cand totul nu exista fara aceasta ♥.
Alte întrebări interesante