Limba română, întrebare adresată de lujerdeananamaria400, 8 ani în urmă

Ce este energia neconvențională ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de george66666
2

Răspuns:

Definirea surselor de energii neconvenţionale a devenit deja mai mult decît convenţională, pentru că în general ne gândim la energia vântului, cea a apei şi cea solară

Explicație:

..

Răspuns de darigaming04
4

Răspuns:

Sursele de energie neconvenţionala au capatat si vor capata in continuare, o pondere din ce in ce mai mare in cadrul sistemelor energetice din intreaga lume, atat datorita efortului de cercetare si vointei politice implicate in dezvoltarea lor, cat si datorita cresterii pretului energiei obtinute prin metodele traditionale. Sursele de energie primara, numite in general regenerabile, sunt acele surse din mediul natural, disponibile in cantitati practic nelimitate sau care se regenereaza prin procese naturale, intr-un ritm mai rapid decat cel in care sunt consumate. Energiiile regenerabile recunoscute oficial au ca origine razele Soarelui, temperatura interna a pamantului sau interactiunile gravitationale ale Soarelui si Lunii cu oceanele.

Incercam in cele ce urmeaza o clasificare a surselor de energie regenerabila ce se prezinta ca alternative viabile pentru acoperirea necesitatilor energetice ale umanitatii in conditiile epuizarii rezervelor de combustibili fosili. Aceasta epuizare se estimeaza ca va avea loc in maxim 25 de ani daca se mentine rata actuala de exploatare a lor.

Mi a zis sora mea ce sa scriu. Sper ca e bine. Nu știu de unde le a luat. Explica cum poți tu mai bine. Succes!


lujerdeananamaria400: Mulțumesc mult!
darigaming04: nu ai pt. ce!
Alte întrebări interesante